petak, 25. listopada 2013.

Radiofrevencija u službi ljepote


 

 

 

 

 

   

 

 

Uređaji za pomlađivanje uz pomoć radiofrekvencije apsolutni su hit! Riječ je o revolucionarnom, bezbolnom, brzom i nekirurškom pomlađivanju lica, vrata, dekoltea, ali i ostatka tijela. Najaktivniji sloj kože njezin je srednji sloj i naziva se dermis. U njemu se nalaze brojna kolagena i elastična vlakna odgovorna za čvrstoću i elastičnost kože. 

Tu su i stanice koje ih proizvode - tzv. fibroblasti te međustanična tvar bogata vodom i hijaluronskom kiselinom. Svi su oni važni za dobar izgled kože, osobito lica. Tijekom godina, a pod utjecajem nasljeđa, hormona te brojnih vanjskih čimbenika (osobito sunca) u koži nastaju oštećenja koja dovode do razvoja bora, mlohavosti i obješenosti kože.

Pritom su osobito važna oštećenja koja pogađaju kolagena i elastična vlakna te manjak hijaluronske kiseline. 


U čemu je tajna radiofrekvencije? Njezin učinak temelji se na kontroliranom, blagom zagrijavanju slojeva kože i potkožja, prvenstveno upravo u području dermisa. Tu dolazi do “razbijanja” starih i oštećenih kolagenih vlakana, uz istovremeno pobuđivanje stvaranja novih! Zahvaljujući tome koža postaje glatka, napeta, svježa i mlađa! 

Radiofrekvencijom se može tretirati cijelo lice, ali i “sitne” bore oko očiju, usta i nosa, a učvršćivanjem kože brade i podbratka postiže se dodatni lifting efekt. Osim kože lica, učvrstiti se može i koža vrata, dekoltea i ruku! 


Prvi rezultati primjetni su odmah nakon tretmana, no izgled kože će se poboljšavati i tijekom sljedećih mjeseci! 


Tretmani radiofrekvencijom vrlo dobro se slažu s tretmanima mezoterapije, što daje izvanredne rezultate! Svi tretmani su vrlo ugodni i ne izazivaju iritaciju kože, pa se nakon njih može nastaviti s uobičajenim dnevnim aktivnostima!


  • Na tretman RF-om  možete se naručiti putem tel. 042 302 94, ukoliko imate dodatnih pitanja   pošaljite nam upit.




Nema komentara:

Objavi komentar