ponedjeljak, 25. studenoga 2013.

SKINCEUTICALS




STRUČNJAK U BORBI PROTIV STARENJA KOŽE  SkinCeuticals


Ova profesionalna dermatološka linija za njegu kože  stvorena je 1977.g. zahvaljujući radu dr. Sheldona Pinnella (poznati američki dermatolog koji je uspio stabilizirati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrijednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rješenje).SkinCeuticals pruža napredna otkrića za njegu kože protiv starenja i prednjači u antioksidativnoj tehnologiji te je pomogao usponu ove vrste proizvoda u SAD-u.

Misija SkinCeuticulsa je poboljšati zdravlje kože.Kao rezultat više desetljeća istraživanja kože,visokodjelotvorne formule su koncentrirane i sadrže čiste aktivne sastojke koji dokazano prodiru u kožu.Ova linija proizvedena je u SAD-u i koriste je i preporučuju vrhunski dermatolozi i plastični kirurzi za ispravljanje znakova starenja i sprečavanje budućih oštećenja.

SkinCuticals se koristi u kombinaciji s profesionalnim protokolima za njegu kože i kliničkim postupcima.Ovaj brand preporučuju vodeći dermatolozi i plastični kirurzi u SAD-u.Danas skoro 4 000 ovlaštenih dermatologa i medicinskih spa centara distribuira SkinCeuticals po cijelom svijetu.







S obzirom na temeljnu filozofiju SkinCeuticals- prevencija, korekcija, zaštita; izrađuju se osobni protokoli za njegu kože. 


Prevencija se temelji na sprečavanju oštećenja i ojačavanju kože serumima sa super antioksidantima, koji se u ovim proizvodima nalaze u visokoj koncentraciji. Korekcija će se vršiti uz pomoć posebnih proizvoda, koji će ispuniti sve potrebe vaše kože. Svakako je potrebna i zaštita od dnevnih UV zraka pomoću proizvoda za zaštitu od sunca.



Svi tretmani kože praćeni su posebnim masažama prilagođenim potrebama vaše kože kao i masažama sa potpisom SkinCeuticals, koje se sastoje od profesionalnih liječničkih tehnika i tehnika za opuštanje lica.



Udobno se smjestite i prepustite našim SkinCeutical stručnjacima.




Tretman  za otkrivanje

 „Blic“ tretman za brzo osvježenje svih tipova kože; osobito pogodan za osobe koje su u vječnoj borbi s vremenom.



Tretman izbjeljivanja za neujednačenu boju kože

Riječ je o tretmanu koji uz pomoć udruženog djelovanja snažnih antioksidansa: vitamina C,E i ferulične kiseline, pruža ujednačenost boji kože, vraća joj sjaj i svježinu. Pogodan je za umornu kožu bez sjaja, za kožu pušaća kao i onu oštećenu  UV zrakama.




Korektivan tretman protiv starenja

Tretman kojim se usporavaju procesi starenja kože, ubrzava se regeneracija te poboljšava tonus i čvrstoća kože. 



Tretman detoksikacije za problematičnu kožu

Uz pomoć ovog specijalnog tretmana postiže se smirenje masne i problematične kože, regulacija lučenja seruma te „čišćenje“ pora uz pomoć snažnih antioksidanata i vitamina A.



Nježni tretman za problematičnu kožu
Tretman namijenjen za njegu masne ali terapijom ili nepravilnom njegom iritirane, iscrpljene i oštećene kože.
 

Intenzivan tretman detoksikacije za isušenu kožu

Snažan tretman za isušenu i dehidriranu kožu, koji smanjuje osjećaj zategnutosti i vraća koži sjaj i mekoću.



Tretman za usavršavanje za muškarce

Iznimno umirujući tretman namijenjen muškarcima, za smirenje i regeneraciju kože koja pokazuje prve znakove starenja.



Poseban tretman sa Retinolom protiv starenja

Ekskluzivan tretman vitaminom A ,koji zaglađuje bore i uklanja nepravilnosti sa površine kože.



Ekskluzivan tretman za njegu i revitalizaciju kože

Izuzetan tretman koji, neovisno o tipu kože, različitim kombinacijama antioksidanata regenerira i osvježava kožu; ali ne samo lica, već i dekoltea, ruku pa i leđa.



Model INTEGRIRANE njege kože

U SkinCeuticalsu smatramo da se zdravlje kože može najbolje poboljšati zaštitom kože, sprečavanjem budućih oštećenja i korekcijom postojećih znakova starenja uz pomoć kliničkih postupaka izvršenih u ordinaciji, profesionalnih tretmana i proizvoda za njegu kod kuće.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da naša dermatološka ordinacija nudi profesionalne tretmane i njege kože,  visokokvalitetnom  linijom SkinCeuticals.  



Za sve informacije i rezervacije termina kontaktirajte nas putem maila ili 042 302 904 

1 komentar:

  1. Obožavam ovakve tretmane, uvijek mi obnove kožu i osjećam se puno mlađa nakon toga. wellness centar

    OdgovoriIzbriši