nedjelja, 1. prosinca 2013.

PRIJAVI SE I BUDI ZVIJEZDA !



Darujemo Vas !


Vrhunskim  poklonom - profesionalnim dermatološkim tretmanom linije SkinCeuticals u vrijednosti 500 kuna !






Misija SkinCeuticalsa koju je prva u Hrvatskoj otkrila dr. Sanja Petek Modrić u svojoj Specijalističkoj dermatovenerološkoj ordinaciji u Varaždinu  jest poboljšati zdravlje kože, a to i uspijeva, zahvaljujući visokodjelotvornim kombinacijama čistih antioksidansa, koji dubinski prodiru u kožu.

Pridružite se i vi Hale Berry, Gwyneth Paltrow, Jessici Alba, Molly Sims i mnogim drugim američkim zvijezdama koje koriste ovu najpopularniju profesionalnu dermatološku njegu.


  • Prijavite se i osvojite tretman iz ove vrhunske dermatološke linije !


·         Najsretniju od Vas dočekat ćemo u prostorima naše ordinacije  poput  prave zvijezde !




Da biste osvojili nagradni tretman, potrebno je  poslati mail sa svojim podacima do 05.12. 2013.  na ;  info@dermatologija.hr  i ako još niste lajkati naš  Fb.

Metodom slučajnog odabira izabrat ćemo najsretniju od Vas. 

  


  • Požurite i prijavite se na  nagradnu  igru  Dermatološke ordinacije dr. Sanje Petek Modrić !  


 

ponedjeljak, 25. studenoga 2013.

SKINCEUTICALS




STRUČNJAK U BORBI PROTIV STARENJA KOŽE  SkinCeuticals


Ova profesionalna dermatološka linija za njegu kože  stvorena je 1977.g. zahvaljujući radu dr. Sheldona Pinnella (poznati američki dermatolog koji je uspio stabilizirati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrijednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rješenje).SkinCeuticals pruža napredna otkrića za njegu kože protiv starenja i prednjači u antioksidativnoj tehnologiji te je pomogao usponu ove vrste proizvoda u SAD-u.

Misija SkinCeuticulsa je poboljšati zdravlje kože.Kao rezultat više desetljeća istraživanja kože,visokodjelotvorne formule su koncentrirane i sadrže čiste aktivne sastojke koji dokazano prodiru u kožu.Ova linija proizvedena je u SAD-u i koriste je i preporučuju vrhunski dermatolozi i plastični kirurzi za ispravljanje znakova starenja i sprečavanje budućih oštećenja.

SkinCuticals se koristi u kombinaciji s profesionalnim protokolima za njegu kože i kliničkim postupcima.Ovaj brand preporučuju vodeći dermatolozi i plastični kirurzi u SAD-u.Danas skoro 4 000 ovlaštenih dermatologa i medicinskih spa centara distribuira SkinCeuticals po cijelom svijetu.







S obzirom na temeljnu filozofiju SkinCeuticals- prevencija, korekcija, zaštita; izrađuju se osobni protokoli za njegu kože. 


Prevencija se temelji na sprečavanju oštećenja i ojačavanju kože serumima sa super antioksidantima, koji se u ovim proizvodima nalaze u visokoj koncentraciji. Korekcija će se vršiti uz pomoć posebnih proizvoda, koji će ispuniti sve potrebe vaše kože. Svakako je potrebna i zaštita od dnevnih UV zraka pomoću proizvoda za zaštitu od sunca.



Svi tretmani kože praćeni su posebnim masažama prilagođenim potrebama vaše kože kao i masažama sa potpisom SkinCeuticals, koje se sastoje od profesionalnih liječničkih tehnika i tehnika za opuštanje lica.



Udobno se smjestite i prepustite našim SkinCeutical stručnjacima.




Tretman  za otkrivanje

 „Blic“ tretman za brzo osvježenje svih tipova kože; osobito pogodan za osobe koje su u vječnoj borbi s vremenom.



Tretman izbjeljivanja za neujednačenu boju kože

Riječ je o tretmanu koji uz pomoć udruženog djelovanja snažnih antioksidansa: vitamina C,E i ferulične kiseline, pruža ujednačenost boji kože, vraća joj sjaj i svježinu. Pogodan je za umornu kožu bez sjaja, za kožu pušaća kao i onu oštećenu  UV zrakama.




Korektivan tretman protiv starenja

Tretman kojim se usporavaju procesi starenja kože, ubrzava se regeneracija te poboljšava tonus i čvrstoća kože. 



Tretman detoksikacije za problematičnu kožu

Uz pomoć ovog specijalnog tretmana postiže se smirenje masne i problematične kože, regulacija lučenja seruma te „čišćenje“ pora uz pomoć snažnih antioksidanata i vitamina A.



Nježni tretman za problematičnu kožu
Tretman namijenjen za njegu masne ali terapijom ili nepravilnom njegom iritirane, iscrpljene i oštećene kože.
 

Intenzivan tretman detoksikacije za isušenu kožu

Snažan tretman za isušenu i dehidriranu kožu, koji smanjuje osjećaj zategnutosti i vraća koži sjaj i mekoću.



Tretman za usavršavanje za muškarce

Iznimno umirujući tretman namijenjen muškarcima, za smirenje i regeneraciju kože koja pokazuje prve znakove starenja.



Poseban tretman sa Retinolom protiv starenja

Ekskluzivan tretman vitaminom A ,koji zaglađuje bore i uklanja nepravilnosti sa površine kože.



Ekskluzivan tretman za njegu i revitalizaciju kože

Izuzetan tretman koji, neovisno o tipu kože, različitim kombinacijama antioksidanata regenerira i osvježava kožu; ali ne samo lica, već i dekoltea, ruku pa i leđa.



Model INTEGRIRANE njege kože

U SkinCeuticalsu smatramo da se zdravlje kože može najbolje poboljšati zaštitom kože, sprečavanjem budućih oštećenja i korekcijom postojećih znakova starenja uz pomoć kliničkih postupaka izvršenih u ordinaciji, profesionalnih tretmana i proizvoda za njegu kod kuće.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da naša dermatološka ordinacija nudi profesionalne tretmane i njege kože,  visokokvalitetnom  linijom SkinCeuticals.  



Za sve informacije i rezervacije termina kontaktirajte nas putem maila ili 042 302 904 

ANTIOKSIDANSI U NJEZI KOŽE




Antioksidanti u službi zdravlja kože


Brojne studije pokazuju da su starenje organizma, kronične bolesti odnosno tumori posljedica stvaranja tzv. slobodnih kisikovih radikala. Riječ je o visoko reaktivnim spojevima koji oštećuju stanice našeg organizma ( osobito DNA molekule), pa tako i stanice kože. Da bi neutraliziralo njihov učinak, naše tijelo proizvodi molekule koje se prirodno bore protiv slobodnih radikala- antioksidante. Brojne antioksidante unosimo hranom, osobito voćem i povrćem. No, sa godinama, se stvaranje prirodnih antioksidanta u našem tijelu smanjuje, osobito uslijed različitih bolesti, lijekova, stresa…


Kada govorimo o koži, stvaranje slobodnih radikala dodatno je pojačano izlaganjem kože ultraljubičastim (UV) zrakama, onečišćenju iz okoliša, pušenjem i sl. Posljedice su brojne: prerano starenje kože,mlohava koža, pojava dubljih i plićih bora,svjetlijih i tamnijih mrlja, pa i upala odnosno karcinoma kože


Antioksidanti koje unosimo hranom u manjoj mjeri prodiru do kože, pa ne utječu značajno na sprječavanje djelovanja slobodnih radikala u koži. Stoga su antioksidanti sve češće prisutni i u proizvodima za njegu kože. Najpoznatiji su svakako C i E vitamin ali tu su i ekstrakti zelenog čaja, sikavica, a u novije vrijeme tu je i ferulična kiselina, floretin i sl.


No, nisu svi preparati isti. Da bi u koži bili i učinkoviti, antioksidanti moraju biti ispravno formulirani, u dovoljnoj koncentraciji i pravilnoj kombinaciji.